AyounePengubah jenis kering bagi kilang kuasabagaimana nak guna

 • masa pelepasan:2022-10-22 14:20:12
 • Kata kunci:

 • Paparan halaman:459
 • Penerangan pantas:

  Ayoune,& ldquo; pengubah kawat; Masukkan & rdquo; Dan & ldquo; Output & rdquo; Use a megger to test the grounding resistance be

Kandungan artikel

& ldquo; pengubah kawat; Masukkan & rdquo; Dan & ldquo; Output & rdquo; Use a megger to test the grounding resistance between the terminal and the ground wire. Apabila diukur dengan tepat dengan V megger, nilai perlawanan melebihi bas m ohm.

Sebelum tiada kesan muatan ditutup, tempoh posisi perlindungan overcurrent akan ditetapkan ke sifar, dan sirkuit isyarat data relay kenderaan uap akan disambung secara sementara dengan sirkuit tarik-masuk.

AyouneApa penyebab kegagalan inti pengubah kuasa?

Syarikat pengubah jenis kering

AllahabadDalam kes menggunakan pengubah jenis kering, pelanggan mesti menguasai kaedah kabel. Jika ada masalah dalam kabel, ia mudah menyebabkan kesalahan biasa dalam aplikasi. Jadi, apa mod kabel pengubah jenis kering?

Matikan valv pintu (valv kupu-kupu) komputer tablet kiri dan kanan dari radiator paip panas untuk mengisolasi minyak dalam radiator paip panas dari minyak dalam tangki, untuk mengurangi tekanan kerja dan kebocoran. Selepas lokasi kebocoran ditentukan, perawatan permukaan yang sesuai akan dilakukan, kemudian bahan mentah biru Fushi akan dipilih untuk perawatan penyegelan.

Pipa pembuangan panas radiator paip panas biasanya dibuat dari paip baja tanpa lengkap selepas dipotong dengan menampar mati. Apabila paip pembuangan panas dibelakang dan diseweldi oleh penywelding elektrik, pembuangan minyak sering disebabkan. Ini disebabkan kekuatan sokongan pada permukaan paip dan tekanan kerja pada lubang dalaman apabila menampar paip pembuangan panas.


AyounePengubah jenis kering bagi kilang kuasabagaimana nak gunaTerlalu muatan jangka panjang pengubah kuasa akan perlahan-lahan menyebabkan pemanasan dan pengisahan penuaan koil solenoid, yang menyebabkan sirkuit pendek diantara koil sirkuit pendek dua warna atau sirkuit pendek di tanah, yang menyebabkan pengubah kuasa menyalakan. Oleh itu, dan muatan berlebihan tidak dibenarkan dalam keseluruhan proses operasi.

Transformer

Kebocoran minyak dari pot porcelain dan ukuran aras minyak kaca laminat

Cipta kecerdasanFuse tenaga tinggi penukar memecahkan satu fasa;

Isolasi konduktor pengubah kuasa adalah bahagian utama pengisihan dalaman. Beberapa konduktor patut melewati tengah koil elektromagnetik,AyounePengubah kuasa 1200kva, atau diantara koil elektromagnetik, tongkat besi dan dinding tangki minyak kereta. Oleh itu,AyounePengubah kotak elektrik keranjang, perlu memastikan bahawa jenis konduktor ini mempunyai kekuatan pemampatan isolasi yang cukup, iaitu ruang izolasi.

Untuk pemasangan tongkat kilat ia sangat mudah untuk merusak perlindungan relay di dalam dan diluar pengubah jenis kering dengan kilat. Jika ia adalah situasi yang serius, ia sangat mudah menyebabkan kemalangan api, kegagalan kuasa, kerosakan mesin dan peralatan, dll.


AyounePengubah jenis kering bagi kilang kuasabagaimana nak gunaKebocoran minyak dari pot porcelain dan ukuran aras minyak kaca laminat

Pengurusan ekonomiPengubah kuasa adalah salah satu peralatan kunci di stesen kuasa dan stesen bawah. Fungsi pengubah kuasa adalah dalam semua aspek. Ia tidak hanya boleh meningkatkan tenaga dan menghantar tenaga elektromagnetik ke kawasan penggunaan kuasa, tetapi juga mengurangkan tenaga untuk setiap tenaga aplikasi, untuk memenuhi keperluan penggunaan kuasa. Perubahan tekanan dan pengurangan tekanan darah mesti dilakukan oleh pengubah.

Dengan Vietnam dan Malaysia, projek percubaan penghantaran UHV pertama China, China Transformer Corporation telah memasuki penerbangan dalam trend pembangunan. Gred tensi dan volum komoditi tertinggi pertama di dunia, menguasai kedudukan teknikal utama trend s pembangunan industri. Selain itu, ia telah mempromosikan peningkatan dan kesempurnaan terus menerus teknologi pengubah tensi rendah.

Penjagaan dan kerosakan pengisihan yang tidak berhati-hati

AyouneIa termasuk prestasi dan penggunaan utama bahan lapisan mengisolasi, berbagai bahagian lapisan mengisolasi, proses induktansi koil dari berbagai cara koil elektromagnetik, proses penyelesaian dan piawai kualiti, proses potong cip besi, proses tumpukan inti dan piawai kualiti, proses produksi dan piawai kualiti perisai elektromagnetik.

Performasi dan parameter utama komposit logam umum pelbagai proses penywelding dan mesin dan peralatan, perawatan persiapan plat besi tebal, proses penyosongan, proses produksi dan penghasilan dan standar kualiti tangki minyak kereta, risir,AyounePemulihan kabinet pengubah, sambungan dan tangki penyimpanan minyak, ujian kebocoran penywelding dan teknologi NDT, proses perawatan permukaan dan standar kualiti, tembaga, Proses produksi dan piawai kualiti perisai aluminium; Proses penyisihan besi setelan badan, proses pemasangan wayar, penyelesaian kekeringan badan dan proses penyelesaian minyak pengubah kering, penyemburan minyak pompa vakum, proses pemasangan umum, ujian kebocoran dan proses pengesan kebocoran dan standar kualiti. Parameter prestasi pakaian kerja kunci, mesin dan peralatan setiap aliran proses; Persekitaran kerja semulajadi pada dasarnya diatur.

Ia biasanya dibuat kerana pemasangan yang tidak masuk akal atau penyegelan yang tidak berkesan. Material komposit polimer boleh ikat bahan logam, porselin, kaca laminat dan bahan-bahan lain dengan baik, untuk mencapai pengurusan tekanan kebocoran minyak.

ZambiaMaklumat produk lain
 • MalmoPiawai kemudahan bagi pengubah jenis keringDemonstrasi persembahan khas

  MalmoPiawai kemudahan bagi pengubah jenis keringDemonstrasi persembahan khas

 • LondonHarga trak lift platform hidraulikJaminan kualiti

  LondonHarga trak lift platform hidraulikJaminan kualiti

 • LondonJembatan penerbangan hidraulik bergerakApa akal yang perlu difahami

  LondonJembatan penerbangan hidraulik bergerakApa akal yang perlu difahami

 • Ostrovinka10 ton jambatan naik bimbitdi sini mempunyai

  Ostrovinka10 ton jambatan naik bimbitdi sini mempunyai

 • OstrovinkaPlatform mengangkat pelukisDi mana

  OstrovinkaPlatform mengangkat pelukisDi mana

 • OstrovinkaLif rumah untuk villa tiga lantaiFaktor yang mempengaruhi penggunaan

  OstrovinkaLif rumah untuk villa tiga lantaiFaktor yang mempengaruhi penggunaan

 • SollentunaPiawai negara untuk pengubah tenggelam minyakApakah tahap kerja rumah?

  SollentunaPiawai negara untuk pengubah tenggelam minyakApakah tahap kerja rumah?

 • Cinisello BalsamoHydraulic lifting platform cargo elevatorKecekapan industri yang tinggi

  Cinisello BalsamoHydraulic lifting platform cargo elevatorKecekapan industri yang tinggi

 • segera:Peringatan: Maklumat AyounePengubah jenis kering bagi kilang kuasabagaimana nak guna memberi anda AyounePengubah jenis kering bagi kilang kuasabagaimana nak guna oleh syarikat kami, perkhidmatan AyounePengubah jenis kering bagi kilang kuasabagaimana nak guna dan maklumat lain. Sekiranya anda membeli produk AyounePengubah jenis kering bagi kilang kuasabagaimana nak guna, sila sahkan, buka akaun syarikat, dan tandatangani perjanjian AyounePengubah jenis kering bagi kilang kuasabagaimana nak guna. AyounePengubah jenis kering bagi kilang kuasabagaimana nak guna di atas adalah aktiviti perdagangan komersial. Maklumat yang dipaparkan di atas diberikan oleh penjual, dan keaslian, ketepatan dan kesahan kandungan adalah tanggungjawab penjual penerbitan. Perlu diketahui bahawa risiko dalam transaksi Internet adalah objektif. Kami berharap semua orang akan bekerjasama dengan itikad baik, kerjasama win-win, dan mengekalkan persekitaran rangkaian yang harmoni, mematuhi undang-undang dan murni. Sekiranya anda mendapat maklumat palsu di AyounePengubah jenis kering bagi kilang kuasabagaimana nak guna, atau maklumat itu melanggar hak undang-undang anda, kami akan bekerjasama secara aktif dan atasi dengan serius dan hapuskan maklumat tepat pada waktunya, Dengan ini nyatakan!